fbpx

Česta pitanja

često postavljana pitanja polaznika

Koje su prednosti Arimed Učilišta?

Kao prednosti Učilišta ističemo pristupačnost i prilagodljivost polaznicima.

Upisati se na edukacije možete od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati i odmah nakon započeti s edukacijom. Ne morate čekati da se popune grupe.

Edukacije su bazirane na individualnoj osnovi i  termine za pohađanje edukacija određujete Vi sami.

Ukoliko ste spriječeni radi bolesti ili drugih razloga i ne možete pohađati edukaciju određeno vrijeme, možete započeti kada ste u mogućnosti bez brige da ćete propustiti dio edukacije. Započinjete od tamo gdje ste bili kada ste stali.

Kakve vrste edukacija organizirate?

Arimed Učilište organizira edukacije za sva Beauty&Wellness zanimanja, često proširujemo svoju ponudu i pratimo svjetske trendove.

Neke od naših najpoznatijih edukacija su one za: profesionalne vizažiste, masere-aromateropeute, ekstenzije trepavica, medicinsku i estetsku pedikuru, kompletan program za ugradnju i njegu noktiju…

Koji su uvjeti za upis na edukaciju?

Starosna dob od 15 godina. Ne morate imati predznanje, naše edukacije su temeljite sa početnim i naprednim tehnikama

Koji su termini predavanja?

Predavanja se organiziraju kroz cijeli dan od ponedjeljka do petka, polaznik dolazi u dogovoru sa svojim mentorom u termin koji mu najbolje odgovara. Termine za pohađanje edukacije prilagođavamo vama – bilo da idete u školu, na fakultet ili ste zaposleni, Učilište usklađuje edukacije s vašim rasporedom!

Koliko vremenski traju edukacije?

Sve edukacije mogu biti redovne ili intenzivne. Svaki polaznik sam bira intenzitet nastave i termine dolazaka na edukaciju.

Što znače intenzivna predavanja i edukacije?

Za polaznike koji ne žive u Zagrebu organiziramo intenzivna predavanja gdje polaznik predviđenu satnicu za edukaciju ili paket edukacija odrađuje po više sati dnevno.

Intenzivna predavanja ne smanjuju satnicu niti kvalitetu izvođenja samih predavanja.  Imamo više mentora i fleksibilni smo u stvaranju termina za polaznike, polaznik ne mora čekati grupu da se oformi nego počinje edukaciju u željeno vrijeme.

Kada su upisi na edukacije?

Upisi na edukacije su svakodnevni, dovoljno se najaviti dan, dva ranije.

Trebam li čekati da se skupe grupe ili s edukacijom mogu krenuti kada želim?

Za početak pohađanja edukacije ne morate čekati grupe niti određene datume. S edukacijom možete krenuti kada želite, shodno Vašem vremenu pa i odmah nakon upisa.

Kako se predbilježiti ili upisati na edukaciju?

Kako bi se predbilježili ili upisali na edukaciju, nazovite nas na br. 091/1873-860, pošaljite nam mail na adresu: arimedbeauty@gmail.com ili na našoj FB stranici, dogovovorite svoj termin i započnite svoju edukaciju.

Što ako se razbolim ili nemogu doći na edukaciju iz određenih razloga?

Ukoliko nećete biti u mogućnosti doći na zakazani termin edukacije, potrebno je samo javiti. S obzirom da su edukacije bazirane na individualnom pristupu, nećete propustiti gradivo nego će Vas ono čekati kada ćete opet biti u mogućnosti doći. Kako bi se najavili za idući termin, samo nam pošaljite obavijest na arimedbeauty@gmail.com ili +385 91 187 3860.

Kakve su mogućnosti zapošljavanja/samozapošljavanja nakon završenih edukacija?

Naše dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da se veliki broj naših polaznika zaposlio u željenoj Beauty&Wellness branši ubrzo nakon završetka edukacija.

Tko su Arimedovi edukatori?

Arimed edukatori su kozmetičari i licencirani djelatnici sa puno iskustva u svom području rada koji će Vam nesebično prenijeti svoje znanje u uvijek pozitivnoj atmosferi Arimed Učilišta.

Održavate li edukacije u drugim gradovima osim Zagreba?

Arimed ne održava edukacije u drugim gradovima. U našem Učilištu ćete dobiti najkvalitetniju uslugu a svojim polaznicima koji ne žive u Zagrebu nudimo intenzivne edukacije. Ukoliko polaznik nema smještaj, predlažemo odsjedanje u Cherry Hostelu u neposrednoj blizini našeg Učilišta po cijeni od 115kn po danu uz doručak.

Ispiši stranicu