O nama

Arimed Premium

Dobrodošli u Arimed Premium!

Kroz naš centar i učenje Vas vodi 15 edukatora, koji su prije svega iskustveni i izvrsni u dijelu vještina kroz koje Vas vode.
Posebnom tehnikom predavanja će Vas naučiti u kratkom roku tehnikama i znanjima koje su sami sakupljali višegodisnjim učenjem.
Arimed je jedinstven po tome što je i nakon završetka tečaja Vaša podrška.
U roku od 3 godine se možete potpuno besplatno vratiti na ponavljanje, savjetovanje, objavljuemo Vaše radove, pomažemo u promociji…
Naš kreativan tim će Vam nesebično prenijeti znanje te se individualno prilagoditi svakom polazniku.
Cilj nam je pripremiti Vas  da odmah nakon tečaja možete započeti sa samostalnim radom. Osnažiti Vas samopuzdanjem te, zajedničkim snagama promjenti Vaš život nabolje.
Definitivno je najvažnije da u životu radite ono što volite.
Radujemo se svakom polazniku i svakom vašem uspjehu, to je i naš uspjeh.

Vaš Arimed

Tečajevi koje možete odabrati:

Vizažist

Maser

Pediker

Frizer

Beauty Stilist

Kozmetičar

Wellness terapeut

Vrhunski predavači vode vas kroz seminare koje odaberete i nakon završene edukacije.

“Svatko u životu doživi trenutak kada želi nešto promijeniti u svojoj karijeri ili je nadograditi. 20.000 zadovoljnih polaznika, koji su nakon edukacija u Arimedu pokrenuli svoje tvrtke i potaknuli zapošljavanje, samo su dodatna potvrda statusa lidera Učilišta Arimed u edukacijskom i prekvalifikacijskom programu, na što sam jako ponosna, jer socijalni aspekt ove priče, koju gradim godinama, jako mi je bitan.”

– izjavila je Arijana Tahiri, koja ima u planu širenje i konstantno podiže kvalitetu seminara, sukladno s potrebama tržišta.

Arimed Premium nalazi se na adresi Ulica Grada Vukovara 20/8 kat, a sve dodatne informacije o edukacijama možete potražiti na podstranici o edukacijama ili telefonski na broj: 091/1873-860.

Ispiši stranicu