fbpx

O nama

Arimed Učilište

Dobrodošli u Arimed Učilište!

Prenosimo znanje

Kroz naš centar i učenje vodi vas 20 edukatora, koji su prije svega iskustveni i izvrsni u dijelu vještina koje prenose na vas. Posebnom tehnikom predavanja  naučiti će vas u kratkom roku, tehnikama i znanjima koje su sami sakupljali višegodisnjim učenjem.

Vaša smo podrška

Arimed je jedinstven po tome što je i nakon završetka tečaja vaša podrška. U roku od 3 godine se možete potpuno besplatno vratiti na ponavljanje i savjetovanje, a također objavljuemo Vaše radove i pomažemo u promociji.

Usmjeravamo vas

Naš kreativan tim će vam nesebično prenijeti znanje te se individualno prilagoditi svakom polazniku. Cilj nam je pripremiti vas da odmah nakon tečaja možete započeti sa samostalnim radom. Osnažiti vas samopuzdanjem te, zajedničkim snagama promjenti vaš život nabolje.
Definitivno je najvažnije da u životu radite ono što volite. Radujemo se svakom polazniku i svakom vašem uspjehu, jer to je i naš uspjeh.

Vaš Arimed

Edukacije koje možete odabrati

Profesionalni Vizažist

Maser

Pediker

Frizer

Beauty Stilist

Kozmetičar

Wellness terapeut

Master Beauty Stilist


ZAŠTO ARIMED UČILIŠTE?

  • SVA ZANIMANJA UPISUJU SE U E-RADNU KNJIŽICU
  • IZDAJEMO UVJERENJE O DODATNOM OBRAZOVANJU ODOBRENO OD MINISTARSTVA OBRAZOVANJA S EU CERTIFIKATOM
  • SVIM POLAZNICIMA KOJI ŽIVE IZVAN ZAGREBA OSIGURAVAMO INTENZIVNE EDUKACIJE S DUPLIM SATNICAMA I INDIVIDUALNIM PRISTUPOM TE POMAŽEMO S PRONALAŽENJEM POVOLJNOG SMJEŠTAJA U BLIZINI!
  • TERMINE ZA POHAĐANJE EDUKACIJE PRILAGOĐAVAMO VAMA – BILO DA IDETE U ŠKOLU, NA FAKULTET ILI STE ZAPOSLENI, UČILIŠTE USKLAĐUJE EDUKACIJE S VAŠIM RASPOREDOM
  • U SLUČAJU DA ZBOG BOLESTI ILI SLIČNO MORATE PROPUSTITI EDUKACIJU, SAMO SE TREBATE NAJAVITI ZA IDUĆI TERMIN KADA BUDETE VOLJNI PONOVNO KRENUTI: NE MORATE ČEKATI GRUPE ILI ODREĐENE DATUME
  • NAKON ZAVRŠETKA EDUKACIJE POLAZNICI IMAJU GRATIS SATNICU KOJU MOGU ISKORISTITI U ROKU 3 GODINE ZA PONAVLJANJE ZABORAVLJENOG GRADIVA
  • SVI MATERIJALI KOJI SU POTREBNI ZA VJEŽBU I RAD NA EDUKACIJAMA, KAO I MODELI ZA PRAKTIČAN RAD, OSIGURANI SU OD UČILIŠTA
  • SAVJETUJEMO I PO POTREBI NARUČUJEMO MATERIJALE KOJI SU POTREBNI ZA DALJNJI RAD

“Svatko u životu doživi trenutak kada želi nešto promijeniti u svojoj karijeri ili je nadograditi. 20.000 zadovoljnih polaznika, koji su nakon edukacija u Arimedu pokrenuli svoje tvrtke i potaknuli zapošljavanje, samo su dodatna potvrda statusa lidera Učilišta Arimed u edukacijskom i prekvalifikacijskom programu, na što sam jako ponosna, jer socijalni aspekt ove priče, koju gradim godinama, jako mi je bitan.”

– izjavila je Arijana Tahiri, koja ima u planu širenje i konstantno podiže kvalitetu seminara, sukladno s potrebama tržišta.

Arimed Učilište nalazi se na adresi Ulica Grada Vukovara 20/8 kat, a sve dodatne informacije o edukacijama možete potražiti na podstranici o edukacijama ili telefonski na broj: 091/1873-860.

Ispiši stranicu