fbpx

Predavači

Vrhunski licencirani predavači.

Sara Šepat

Naša izvrsna edukatorica Sara Šepat poznaje sve tehnike ugradnje i njege ekstenzija trepavica te će s vama nesebično podijeliti svoje znanje koje je stekla kroz godine rada i nadograđivanja u beauty industriji. Na edukaciji će vam otkriti sve tajne postizanja savršenog izgleda trepavica!

Dora Vučemilović

Dora Vučemilović naša je vizažistica edukatorica s bogatim makeup radnim portfoliom i diplomom modnog dizajnera. Svojim dugogodišnjim iskustvom u beauty makeupu i suradnjama u glazbenoj industriji podijeliti će s vama svoje znanje, a posebice istančan smisao za boju i formu koji je stekla kroz školovanje i rad s brojnim zadovoljnim klijenticama. Poseban doprinos u edukaciju donosi svojim drukčijim pristupom licu kojim ohrabruje polaznice da izlaze iz okvira i stvaraju originalne makeup kreacije po osjećaju.

Ines Krmpotić

Profesionalni vizažist i kostimograf

Vizažistica s diplomom modnog dizajnera, scenograskog dizajnera i kostimografa svojom kreativnošću prenijet će vam sve tajne filmske i kazališne šminke, te specijalnih efekata. Svoje iskustvo u zagrebačkom HNK i na mnogim projektima koji uključuju kazališnu i filmsku šminku rado će podijeliti s vama. Naučit će vas ostvarivanju svoje mašte, te vam pomoći u oslobađanju i razvijanju kreativnost.

Goran Perković

Majstor Frizer

Majstor frizer s dugogodišnjim iskustvom u radu s klijentima i educiranju kojim se bavi još od rada na prvoj Hrvatskoj Frizerskoj Akademiji 90-ih godina. Ljubitelj makeover-a i modernizma s besprijekornim osjećajem za formu frizure i sklad s klijentovim stilom. Kao vlasnik salona uvijek je bio dio kreativnog tima za stiliziranje kose i sudjelovao u brojnim modnim revijama kao frizer stilist. Nesebično će podijeliti svoje bogato znanje i uvesti vas u svijet frizerstva.

Petra Nodilo

Licencirani majstor za nokte

Petra je svoje umijeće izrade i ukrašavanja noktiju gradila kroz vlastitu salonsku praksu koju je odlučila pretočiti u edukaciju. Kroz njenu edukaciju ćete svladati kako tehničke elemente, tako elemente izrade noktiju. U vama će potaknuti kreativnost i želju za učenjem novih tehnika nail arta.

Ana Marija Gucić

Licencirani majstor za nokte

Uvijek vesela i komunikativna, Ana Marija je usavršila svoje znanje polagajući mnoge licence za ugradnju i geliranje noktiju, a zatim samostalno radeći s klijentima. Velika je motivacija polaznicima, a posebno onim koji namjeravaju započeti samostalnu karijeru.

Ivana Billy Bilandžija

Profesionalni vizažist - Gost edukator

Ivana ‘Billy’ Bilandžija svojim dolascima u Arimed uvijek oduševi tim i polaznike svojom vedrom osobnošću. Sa svojim ogromnim iskustvom i odličnom educiranošću, kao gost edukator, na predavanjima prenosi znanje o fashion i fantasy makeup-u.

Mirta Velčić

Profesionalni vizažist

Talentirana vizažistica koja će vas naučiti sve tajne savršenog arabic i glam makeupa i prenijeti vam svoje bogato znanje i iskustvo stečeno kroz godine intenzivnog i predanog rada. Među njenim najvećim vrlinama možemo istaknuli bismo sposobnost rada s ljudima i izvrsno poznavanje anatomije lica, povijesti makeup-a i suvremenog načina šminkanja.

Ispiši stranicu