Predavači

Vrhunski licencirani predavači.

Ana Rajić

Profesionalni vizažist

Ana Rajić, od 2000. godine počinje s razvojem profesionalne karijere u modnoj industriji, kreirajući i radeći na mnogim projektima poput editoriala, kampanja, naslovnica magazina i audiovizualnih materijala s renomiranim fotografima, dizajnerima, modelima i stilistima. U 2011. postaje član Hrvatske udruga likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti, a u 2012. ELLE Style Awards nominira ju u kategoriji za najbolje profesionalne vizažiste.

Sa svojim bogatim iskustvom, Ana je postala stručnjak za fashion makeup te u Arimed Učilištu drži inspirativna predavanja i vježbe o fashion makeupu te o beauty industriji koja će zasigurno svakoj polaznici dati vjetar u leđa da se odvaži krenuti u tom smjeru.

Ines Krmpotić

Profesionalni vizažist i kostimograf

Vizažistica s diplomom modnog dizajnera, scenograskog dizajnera i kostimografa svojom kreativnošću prenijet će vam sve tajne filmske i kazališne šminke, te specijalnih efekata. Svoje iskustvo u zagrebačkom HNK i na mnogim projektima koji uključuju kazališnu i filmsku šminku rado će podijeliti s vama. Naučit će vas ostvarivanju svoje mašte, te vam pomoći u oslobađanju i razvijanju kreativnost.

Goran Perković

Majstor Frizer

Majstor frizer s dugogodišnjim iskustvom u radu s klijentima i educiranju kojim se bavi još od rada na prvoj Hrvatskoj Frizerskoj Akademiji 90-ih godina. Ljubitelj makeover-a i modernizma s besprijekornim osjećajem za formu frizure i sklad s klijentovim stilom. Kao vlasnik salona uvijek je bio dio kreativnog tima za stiliziranje kose i sudjelovao u brojnim modnim revijama kao frizer stilist. Nesebično će podijeliti svoje bogato znanje i uvesti vas u svijet frizerstva.

Andreja Pavliček

Medicinski kozmetičar - Specijalist za kralježnicu

Vlasnica mnogih priznatih licenci, svojim bogatim dugogodišnjim iskustvom, te kontinuiranim učenjem nadograđivala je svoje znanje i vještine u raznim tehnikama kineske tradicionalne medicine i masaže. Uvijek se maksimalno posvećuje svojim zadacima te ljubaznošću i toplim pristupom čini edukaciju ugodnom i opuštenom. Nesebično i profesionalno dijeli znanje.

Sara Todorović

Kozmetičar

Ljubav prema beauty zanimanjima ostvarila je kroz polaganje raznih licenci u poljima manikure, ekstenzija trepavica i microbladinga. Usavršavanje je nastavila radom u raznim salonima ljepote, stalnim učenjem i sudjelovanjem u raznim natjecanjima za kozmetičare.

Petra Nodilo

Licencirani majstor za nokte

Petra je svoje umijeće izrade i ukrašavanja noktiju gradila kroz vlastitu salonsku praksu koju je odlučila pretočiti u edukaciju. Kroz njenu edukaciju ćete svladati kako tehničke elemente, tako elemente izrade noktiju. U vama će potaknuti kreativnost i želju za učenjem novih tehnika nail arta.

Ana Marija Gucić

Licencirani majstor za nokte

Uvijek vesela i komunikativna, Ana Marija je usavršila svoje znanje polagajući mnoge licence za ugradnju i geliranje noktiju, a zatim samostalno radeći s klijentima. Velika je motivacija polaznicima, a posebno onim koji namjeravaju započeti samostalnu karijeru.

Ivana Billy Bilandžija

Profesionalni vizažist - Gost edukator

Ivana ‘Billy’ Bilandžija svojim dolascima u Arimed uvijek oduševi tim i polaznike svojom vedrom osobnošću. Sa svojim ogromnim iskustvom i odličnom educiranošću, kao gost edukator, na predavanjima prenosi znanje o fashion i fantasy makeup-u.

Ispiši stranicu