fbpx

Predavači

Vrhunski licencirani predavači.

Goran Kliškić

MASER TERAPEUT, AROMA TERAPEUT, MADERO TERAPEUT Licencirani terapeut, spojio je ljubav prema terapiji masažom i prenošenju znanja u jedno. Svojim profesionalnim pristupom, velikim internacionalnim iskustvom i znanjem koje je stekao radeći s preko 50 nacija u cruise industriji, napravit će svaku edukaciju vrlo informativnom na svim razinama.

Ana Šitum

Profesionalna vizažistica iz Zagreba s dugogodišnjim iskustvom u make up industriji, zaljubljenica u beauty make up koji je usavršila radeći iza scene  na brojnim revijama i modnim snimanjima. Poznata je po smirenoj energiji, detaljnom pristupu u educiranju, mirnoj ruci i profinjenom stilu šminkanja.

Barbara Tomas – Brushbara

VIZAŽISTICA, BODY PAINTING&SFX EKSPERT Poznatija pod imenom Brushbara, ova mlada umjetnica vrhunska je majstorica u oslikavanju lica i tijela. Prvu nagradu NYX Face Awardsa odnijela je 2017. godine, a 2018. je sudjelovala, ovoga puta kao članica stručnog žirija. Strpljiva i vedra edukatorica filmskog make upa i specijalnih efekata zna kako u polaznicima probuditi kreativnost i [...]

Sara Šepat

EYELASH TECHNICIAN   Naša izvrsna edukatorica Sara Šepat poznaje sve tehnike ugradnje i njege ekstenzija trepavica te će s vama nesebično podijeliti svoje znanje koje je stekla kroz godine rada i nadograđivanja u beauty industriji. Na edukaciji će vam otkriti sve tajne postizanja savršenog izgleda trepavica!

Dora Vučemilović

Dora Vučemilović naša je vizažistica edukatorica s bogatim makeup radnim portfoliom i diplomom modnog dizajnera. Svojim dugogodišnjim iskustvom u beauty makeupu i suradnjama u glazbenoj industriji podijeliti će s vama svoje znanje, a posebice istančan smisao za boju i formu koji je stekla kroz školovanje i rad s brojnim zadovoljnim klijenticama. Poseban doprinos u edukaciju donosi svojim drukčijim pristupom licu kojim ohrabruje polaznice da izlaze iz okvira i stvaraju originalne makeup kreacije po osjećaju.

Goran Perković

Majstor Frizer

Majstor frizer s dugogodišnjim iskustvom u radu s klijentima i educiranju kojim se bavi još od rada na prvoj Hrvatskoj Frizerskoj Akademiji 90-ih godina. Ljubitelj makeover-a i modernizma s besprijekornim osjećajem za formu frizure i sklad s klijentovim stilom. Kao vlasnik salona uvijek je bio dio kreativnog tima za stiliziranje kose i sudjelovao u brojnim modnim revijama kao frizer stilist. Nesebično će podijeliti svoje bogato znanje i uvesti vas u svijet frizerstva.

Petra Nodilo

Licencirani majstor za nokte

Petra je svoje umijeće izrade i ukrašavanja noktiju gradila kroz vlastitu salonsku praksu koju je odlučila pretočiti u edukaciju. Kroz njenu edukaciju ćete svladati kako tehničke elemente, tako elemente izrade noktiju. U vama će potaknuti kreativnost i želju za učenjem novih tehnika nail arta.

Ana Marija Gucić

Licencirani majstor za nokte

Uvijek vesela i komunikativna, Ana Marija je usavršila svoje znanje polagajući mnoge licence za ugradnju i geliranje noktiju, a zatim samostalno radeći s klijentima. Velika je motivacija polaznicima, a posebno onim koji namjeravaju započeti samostalnu karijeru.

Ispiši stranicu