fbpx

Predavači

Vrhunski licencirani predavači.

Dora Vučemilović

Dora Vučemilović naša je vizažistica edukatorica s bogatim makeup radnim portfoliom i diplomom modnog dizajnera. Svojim dugogodišnjim iskustvom u beauty makeupu i suradnjama u glazbenoj industriji podijeliti će s vama svoje znanje, a posebice istančan smisao za boju i formu koji je stekla kroz školovanje i rad s brojnim zadovoljnim klijenticama. Poseban doprinos u edukaciju donosi svojim drukčijim pristupom licu kojim ohrabruje polaznice da izlaze iz okvira i stvaraju originalne makeup kreacije po osjećaju.

Anamarija Vukušić

Voditeljica marketinga i društvenih mreža

Naša Anamarija zadužena je za vođenje društvenih mreža i marketinške strategije koje će našim sadašnjim i budućim polaznicima omogućiti da se što bolje upoznaju s radom Učilišta.

Kao studentica novinarstva, iz dana u dan osmišljava nove kreativne i informativne sadržaje u obliku bloga, videa i fotografija koje zatim plasira na marketinške platforme i time uvelike pridonosi razvoju Učilišta.

Ines Krmpotić

Profesionalni vizažist i kostimograf

Vizažistica s diplomom modnog dizajnera, scenograskog dizajnera i kostimografa svojom kreativnošću prenijet će vam sve tajne filmske i kazališne šminke, te specijalnih efekata. Svoje iskustvo u zagrebačkom HNK i na mnogim projektima koji uključuju kazališnu i filmsku šminku rado će podijeliti s vama. Naučit će vas ostvarivanju svoje mašte, te vam pomoći u oslobađanju i razvijanju kreativnost.

Goran Perković

Majstor Frizer

Majstor frizer s dugogodišnjim iskustvom u radu s klijentima i educiranju kojim se bavi još od rada na prvoj Hrvatskoj Frizerskoj Akademiji 90-ih godina. Ljubitelj makeover-a i modernizma s besprijekornim osjećajem za formu frizure i sklad s klijentovim stilom. Kao vlasnik salona uvijek je bio dio kreativnog tima za stiliziranje kose i sudjelovao u brojnim modnim revijama kao frizer stilist. Nesebično će podijeliti svoje bogato znanje i uvesti vas u svijet frizerstva.

Andreja Pavliček

Medicinski kozmetičar - Specijalist za kralježnicu

Vlasnica mnogih priznatih licenci, svojim bogatim dugogodišnjim iskustvom, te kontinuiranim učenjem nadograđivala je svoje znanje i vještine u raznim tehnikama kineske tradicionalne medicine i masaže. Uvijek se maksimalno posvećuje svojim zadacima te ljubaznošću i toplim pristupom čini edukaciju ugodnom i opuštenom. Nesebično i profesionalno dijeli znanje.

Sara Todorović

Kozmetičar

Ljubav prema beauty zanimanjima ostvarila je kroz polaganje raznih licenci u poljima manikure, ekstenzija trepavica i microbladinga. Usavršavanje je nastavila radom u raznim salonima ljepote, stalnim učenjem i sudjelovanjem u raznim natjecanjima za kozmetičare.

Petra Nodilo

Licencirani majstor za nokte

Petra je svoje umijeće izrade i ukrašavanja noktiju gradila kroz vlastitu salonsku praksu koju je odlučila pretočiti u edukaciju. Kroz njenu edukaciju ćete svladati kako tehničke elemente, tako elemente izrade noktiju. U vama će potaknuti kreativnost i želju za učenjem novih tehnika nail arta.

Ana Marija Gucić

Licencirani majstor za nokte

Uvijek vesela i komunikativna, Ana Marija je usavršila svoje znanje polagajući mnoge licence za ugradnju i geliranje noktiju, a zatim samostalno radeći s klijentima. Velika je motivacija polaznicima, a posebno onim koji namjeravaju započeti samostalnu karijeru.

Ispiši stranicu